ФОТОКНИГИ

Луксозни фотокниги / албуми

Прекрасен начин да съхраните снимките от вашия празник

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ФОТОКНИГАТА?

– Наподобява албумите от едно време, но с далеч по-красива и модерна визия. Снимките Ви са разпечатани върху самите страници.

ПОДВЪРЗИЯ
– Имате възможност да изберете измежду 48 вида луксозна подвързия.

КАЧЕСТВОТО
– Както с фотографията, така и с всичко останало държа на топ качество. За да бъдат доволни моите клиенти, и за да получат най-доброто, избрах да правя своите фотокниги в съседна Гърция. Признати като висококачествени в редица страни като Англия, Германия, САЩ, Малта и Австралия.

ИСТОРИЯ И ДИЗАЙН НА ФОТОАЛБУМА
– Както всяка книга тя разказва някаква история. В случая разказва история от Вашия празник. Именно затова правя внимателен подбор сред снимките, за да имате книга, проследяваща деня с увод, изложение и заключение. Не добавям излишни ефекти. Старая се към подходящ и лесен за разбиране дизайн. Основният акцент е върху самите снимки, така че дори и фотокнигата да бъде разглеждана от човек, който не е присъствал лично, да се пренесе в този ден.

СТРАНИЦИТЕ И МАТЕРИАЛИТЕ, ИЗПОЛЗВАНИ ВЪВ ФОТОКНИГАТА
– Те са дебели и плътни. При правилно съхранение няма опасност от късане и протъркване. Стандартно са 30 страници във всяка книга, но има вариант да добавя колкото е необходимо, за да съберем по-голям брой снимки. Материалите, които се използват за направата на вашият албум са висококачествени от Италия и Германия.

СЪХРАНЕНИЕ
– За да осигурите дълъг живот на фотокнигата, трябва да я предпазвате от прекалено високо или прекалено ниско ниво на влажност, топлина, както и от пряка слънчева светлина. Ако замърсите корицата ( с кафе, мляко, чай и др.), за да я почистите използвайте навлажнена с вода памучна попивателна кърпа. Ако става въпрос за мазно петно, използвайте малко сапун. И в двата случая търкайте леко с кръгообразни движения. Прахта се премахва с много мека четка (напр. за грим). Никога не използвайте химични почистващи препарати (спирт и др.), тъй като има вероятност да се повредят цветовете и повърхността на материала.

СВАТБЕН АЛБУМ
– Сватбена фотокнига размер 30х30 см (затворен вариант)
– Индивидуален дизайн, който аз изготвям и след одобрение от Вас се пуска към печатницата.
– 30 дебели твърди страници
– Събира около 50 до 60 снимки
– При желание за още повече снимки Ви предоставям опция за добавяне на допълнителни страници

ФОТО АЛБУМ ЗА КРЪЩЕНЕ ИЛИ РОЖДЕН ДЕН/ ЮБИЛЕЙ
– Фотокнига за кръщене или рожден ден с размер 20х20 см (затворен вариант)
– Индивидуален дизайн, който аз изготвям и след одобрение от Вас се пуска към печатницата.
– 30 дебели твърди страници
– Събира около 50 снимки
– При желание за още повече снимки Ви предоставям опция за добавяне на допълнителни страници