Отзиви за Яни Яков

” Яни, ти си най-яркият пример за професионално и отговорно отношение спрямо твоите клиенти! Ти си пълен с иновативни идеи и се съобрази на 100% с нашите желания! Благодарим, че вложи цялата си енергия и обич в нашата сватба и постави ангажимента си към нас на първо място! Ти си едно голямо слънце с огромно сърце! Благодаря, че беше наш фотограф! За нас беше огромно удоволствие и чест! ❤️ ”

– Алекс и Дани

” Случайността ни срещна с Яни Яков. Отново по препоръка на приятелка и една случайна среща. Иве, благодаря ти! Историята е дълга, нооо не и случайна. Яни е невероятен професионалист, интересува се от световните тенденции във фотографията, новатор, бяга от клишето, търси различното, обича работата си и съпреживява всеки миг с хората, които снима. В работата си е изключително всеотдаен, влага цялото си сърце и душа. Препоръчваме Ви да работите с него. Няма да съжалявате! Иии наистина носи хубавото време със себе си. На фона на дъждовния юни – най-голямото ми притеснение за сватбата на открито беше дъждът, но нашият сватбен ден беше страхотен за снимки! ”

– Катрин и Боби

” Не мога да опиша с думи колко сме доволни, от това което направи този човек! Откликна на всяка наша идея и допринесе с прекрасни негови! Изключителен професионалист. Напълно отдаден! Чак ми се иска да вдигнем още една сватба, за да го наема пак хаха 😀 ”

– Вики и Ники

” Яни Яков е един от най-талантливите, вечно въодушевени от нова идея, усмихнати фотографи. Той снима с особено чувство към детайла, а портретите му са ни любими, защото предразполага всеки един човек, така че той да изкара от себе си най-доброто и искреното. Яни за мен е истински артист, който носи любовта към фотографията в себе си, вижда света по фотографски, мисли, чувства и никога не прави компромис с кадъра. ”

– Цвети Бонева – Създател на онлайн медията “Лицата на града”

” Яни прави нашите снимки и го препоръчвам с две ръце, снимките са супер и работата с него също беше лесна и без никакъв излишен стрес, дори напротив, няма да сбъркате с него ?”

– Роси и Ники

” Знаете ли колко е хубаво да си всеки ден с усмихнати и щастливи от това, което правят хора… Нашият екип СОСО момичета е именно такъв, а Яни ти успя с лекота да уловиш нашето ежедневно любимо „аз“. Може би защото и ти самият си като нас – гориш във всичко, което правиш, даваш цялата си енергия и желание да създадеш най-качествения продукт. Щастливи сме, че можем да работим с професионалист като теб и си пожелаваме още много красота да създаваме заедно ”

– Гергана Баева /създател на марките COCO & The Barber Shop

” Една случайна публикация ни срещна с Яни, докато търсихме фотограф за предстоящата ни сватба. Така Яни беше първият фотограф, на който попаднахме и още след първите редове, които разменихме знаехме , че той е нашият човек. Професионалист и с голямо сърце – той вложи повече от всичко в работата си с нас. Благодарим ти от сърце Яни за отдадеността и професионализма. Повечето от щастливи сме , че случайността ни срещна точно с теб ! И така освен фотограф за нашия голям ден, намерихме приятел за цял живот ! ”

– Лили и Дани