За фотограф Яни Яков

Здравейте,
Аз съм професионален фотограф, баща, съпруг, меломан, пътешественик, киноман и какво ли още не.
Основно разделям времето си между семейството и фотографията. При възможност бягам някъде сред природата, където отморявам, за да съм по-креативен. Родом съм от гр.Плевен , но живея в гр.София с жена си и сина ни. Поемам ангажименти из цялата страна и в чужбина.
В случай, че имате въпроси към мен, най-вероятно ще намерите отговорите тук.

Обичам сватбите и други семейни събития, защото са изпълнени със страхотно настроение, мили моменти и емоции. Това ме зарежда с позитивна енергия, а когато човек работи от сърце резултатите са видими.

Други интересни неща за мен:
– Обичам да пътувам и да снимам на различни локации в страната, и в чужбина. Всеки такъв ангажимент е предизвикателство, носещо вдъхновение у мен.
– Посещавам фотографски форуми, майсторски класове и уъркшопи.
– Комуникирам с колеги от цял свят.
– Черпя вдъхновение от световнопризнати фотографи, от книги и от киното.
– Фотограф съм на пълно работно време. Това означава, че 100% от вниманието ми е фокусирано върху фотографията.
– Виждам фотографията като изкуство и начин за себеизразяване.
– Обичам да заснемам човешките чувства, взаимоотношения и емоции.
– Вдъхновен от най-добрите фотографи в света, изградих собствен стил, който се отличава в силно конкурентния пазар чрез естествени, непринудени и креативни кадри.
– Имам публикувани кадри в списания и онлайн медии, както и снимки, признати от международни фотографски общности.
– От 2017-та година работя съвместно с онлайн медията “Лицата на града“, за които заснемам множество фотосесии на актьори, певци и други известни личности.
– През 2019-та година бях признат за един от най-успешните сватбени фотографи в България.
– От 2021-ва година съм официален фотограф за България на световноизвестни брандове като френската козметика “Biologique Recherche Paris”, италианските кафета “ORO” и “Trismoka”.

Към 2022-ра година активно заснемам красиви сватбени тържества и работя по рекламните фотографии на различни корпоративни клиенти. Имам изградена партньорска мрежа, чрез която помагам на своите клиенти в избора на доказани професионалисти.

Сред моите клиенти са компании като Veolia, Energo Pro, Biologique Recherche, Софийска вода, LR Health & Beauty, COCO, POYPE, Voca Academy и много други.

В случай, че желаете да разкажа Вашата история не се притеснявайте да се свържете с мен тук

Отзиви за сватбен фотограф Яни Яков